Onze projecten

Hieronder vindt u enkele van onze recente referentieprojecten.

03-01-2023

Super-U Chamonix Mont Blanc (FR)

Gekoelde verse vis in de prachtige omgeving van de Mont Blanc. Weer een prachtig project van Smeva waarbij duurzaamheid, energiebesparing en versbeleving samen komen. Voor de Franse supermarkt Super-U Chamonix Mont Blanc produceerde Smeva een comp...
14-11-2022

Döner WERK - Die Feine (DE)

Turkse specialiteiten in een Duits winkelcentrum. Aantrekkelijk gepresenteerd in de Smeva Vision MKll toonbank. Gerealiseerd met vaste partner Berner Ladenbau.
24-10-2022

DekaMarkt (NL)

Smeva heeft voor een vestiging van de DekaMarkt supermarkt diverse Fjorda's geproduceerd. Onze partner Carrier heeft de koeltechnische installatie op locatie uitgevoerd.
06-10-2022

Carrefour Zwijnaarde (BE)

"De versafdeling is het hart van al onze winkels. Niet enkel de producten, maar ook de koelmeubels moeten van topkwaliteit en 100% betrouwbaar zijn. Daarom kiezen wij voor het Market koelmeubel van Smeva en de koelinstallatie van Matheco. Een...
29-08-2022

Merlin Seafood - Bar & Shop

Iedere dag topkwaliteit van verse vis en een breed assortiment aan visproducten. In opdracht van Real Result heeft Smeva Merlin Seafood - Bar & Shop voorzien van een nieuwe toonbank en koelinstallatie. Er is gekozen voor de Vision MKll met sch...
11-07-2022

Apperly Butchers + McAtamney's B...

Echte Ierse steaks in een Smeva Vision MKII toonbank. Een overheerlijke presentatie van vers vlees in Noord-Ierland bij McAtamney's Butchers en Apperley's Butchers, in samenwerking met onze lokale agent Portglenone Refrigeration Services.
05-05-2022

Klasseslager Huysmans-Vandeweije...

In samenwerking met onze partner Bossuyt Shop Interiors heeft Smeva Klasseslager Huysmans-Vandeweijer mogen voorzien van een Vision MKll Greenline met prachtig zwart binnenwerk.
04-04-2022

Budgetslager Sint-Joris-Winge (BE)

Smeva heeft voor Budgetslager Sint-Joris-Winge, formule van Verso Food NV, een Vision MKII Greenline bestaande uit twee delen mogen produceren en plaatsen.
09-12-2021

Slagerij Dungelmann

Smeva produceerde voor Slagerij Dungelmann in Den Haag de volgende koelmeubelen:Vision MKll PanoramaVision MKll zelfbedieningFjordaFresh2GoKoel- en vriescelKoelwerkbanken
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf up-to-date

Meld u nu aan voor de Smeva nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over projecten, producten en andere interessante ontwikkelingen.