Since 1920

Toonaangevend in koelmeubelen

Als producent is Koninklijke Smeva al meer dan 100 jaar ‘dedicated to freshness’. Smeva is opgericht in 1920 en uitgegroeid tot hét innovatieve bedrijf voor uw koeltechniek oplossingen.

Koeltoonbanken op het hoogste niveau

Smeva ontwikkelt en produceert hoogwaardige en energiezuinige koeltoonbanken, koelvitrines, koel- en vriescellen voor diverse klanten internationaal. Achter elk koelmeubel zit altijd exact de juiste koeltechniek.

Altijd de beste koelmeubelen

Markten

Slagerij

Het beste merk koeltoonbank en koelcel voor uw slagerij.

Supermarkt

Display koelmeubels voor aantrekkelijke versafdelingen.

Visspeciaalzaak

Diverse display koelvitrines voor uw viszaak.
De specialist in koeltechniek

Vakkundige installatie

Compleet ontzorgen is ons doel. Daarom kunt u rekenen op gecertificeerde Smeva-dealers voor professionele installatie en aansluiting van de koelmeubelen op uw huidige koelinstallatie. Uiteraard met uitgebreide ervaring met natuurlijke koudemiddelen.

Smeva installatie
Onbezorgd koelen en vriezen

Service After Sales

Onze betrokkenheid stopt niet na de levering van een koelmeubel. Heeft u een bepaald onderdeel nodig of loopt u tegen een probleem aan? De Smeva Service After Sales staat voor u klaar! Alle meubelonderdelen liggen op voorraad, waardoor we u snel en efficiënt kunnen helpen.

Smeva service Nederland Smeva 24/7 service
Gezond en vers voor iedereen

Innovatie & duurzaamheid

Smeva koeltechniek zorgt ervoor dat vers voedsel in aantrekkelijke koelingen beter bewaard kan worden, gezond blijft, minder snel bederft en voedselverspilling wordt tegengegaan. Smeva is daarom continu bezig met het optimaliseren en energiezuiniger maken van haar koelmeubels. Al meer dan 100 jaar.

Duurzame koeltechniek

Levensduurverlenging, dát is duurzaam ondernemen met Smeva. Wij zorgen voor koelmeubels die het blijven doen! De koel- en vriesoplossingen van Smeva zijn met goed onderhoud praktisch onverwoestbaar en temperatuurvast.

Energiezuinige koelmeubelen

Smeva heeft maximale grip op de complete levenscyclus van haar koelmeubelen. Als totaalpartner ontwerpen, produceren en onderhouden we onze koelvitrines helemaal zelf. Alle koelmeubels worden af fabriek standaard geleverd op de milieuvriendelijke natuurlijke koudemiddelen CO2 (R744a), Glycol en Propaan (R290). Maar we gaan nog een stap verder en zijn continu bezig om onze koeltoonbanken en koelvitrines energiezuiniger te maken. Ook bieden we refurbishing aan van oudere koelmeubels en zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer van oude koelwerkbanken, koel- en vriescellen.